Tamplarie PVCPRODUCEM TAMPLARIE PVC SI PLASE CONTRA INSECTELOR LA CELE MAI MICI PRETURI 

Firma noastra este din Constanta  si se ocupa si cu comercializarea de tamplarie pvc cu geam termopan. Profilele din care sunt facute orice modele de ferestre termopan cat si usi termopan sunt de cea mai buna calitate. Ele au provenienta germana si sunt facute cu utilaje care au o calitate si precizie la standarde europene. Firme producatoare de profile pvc pentru termopane ar fi Trocal, Gealan, Veka, Salamander, Rehau etc. Toate firmele producatoare de profile pentru tamplarie termopan amintite mai sus sunt din Germania fapt ce le confera o credibilitate suplimentara.

Tamplaria pvc
Cuprinde cateva zeci de profile care sunt folosite pentru fabricarea de tamplarie pvc cu geamuri termopane referindu-ne aici la usi termopan (usi pvc ) sau ferestre termopan. Profilul de termopan necesar la usi pvc este mai gros avand 69 mm decat profilul de ferestre termopan care are 61 mm lucrul acesta reflectandu-se si in preturi termopane care vor fi mai mari la usi decat la ferestre.
Rigidizarea pentru toate tipurile de termopane se face cu armatura de otel zincat care se pune in partea interioara la orice tamplarie pvc cu geamuri termopan ceea ce le confera o rezistenta foarte buna. Modalitatea de executie a ferestrelor cu geam termopan si a usilor cu geamuri termopane este relativ simpla executandu-se mai intai tocul si apoi cerceveaua sau cercevelele pentru respectiva tamplarie termopan dupa care se caleaza sticla tip geam termopan iar apoi se pun baghetele pentru geamuri termopan.

Usi termopan
Usile pot fi duble sau simple dupa numarul de cercevele (deschideri) pe care le pot avea. 
Usile din termopan pot avea: geam bombat reflexiv, geam sablat, gea vopsit, geam imprtimat.

 Puteti avea ferestre si usi din termopan asa cum va doriti.